/ Vardag /

Hösten 2014

Det är över tre månader sedan jag bloggade sist. Det beror mest på att jag har jobbat så extremt mycket denna hösten, både på gott och ont. Det har blivit i snitt 150% vilket tar på kroppen och energin. Jag har varit sjukt trött och inte orkat med så mycket annat, jag har vetat att det är en kortsiktig sak men nu känner jag verkligen att det får vara nog.
 
Jag har saknat bloggen men det har bara varit att inse att det inte går att köra den, nu har det lugnat ner sig och jag hoppas att jag kan få in rutin för bloggen igen och att det kommer att börja flyta på igen, jag har återfått en hel del energi även om det abra bli mörkare och mörkare.
 
Idag efter jobbet har jag städat mitt sovrum och nu tänkte jag snart gå och diska. Sen ska jag mest vila mig för det behöver jag.
 
Hösten 2014 har mest präglats av jobb, har inte hunnit träna, knappt träffa mina vänner och jag har kännt mig helt slut och ensam samtidigt som jag har varit omringad av folk. Nu gäller det att umgås med folk jag väljer att jag vill umgås med. Har träffat bästa vän i helgen och även om hon inte har varit så pigg då hon har varit sjuk så har det ändå gett mig massor med energi. Jag mår bra av att träffa mina vänner så det är dags att göra mer tid för dem.
 
Har opererat ut två visdomständer också, sista gjorde jag i tisdags och i morgon ska de sista stygnen tas. Sen har jag sista utbildningen på Cherry i morgon, sen är det dags att lägga alla utbildningar på hyllan. Cherry har jag kvar iaf ett tag till sen får vi se.
 
Denna veckan ska ägnas åt att städa upp ordentligt här hemma för att sen kunna hålla det så och njuta av livet i stället, träningen börjar nästa måndag bara munnen har läkt ordentligt.
 
Hoppas ni orkat läsa allt och snart kommer det mycket roligare inlägg. ;)